Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel
  

Centar postoji u Beogradu od 2001. godine i jedini je u Srbiji u kome se terapije sprovode na način na koji već četiri hiljade godina primenjuju u Kini. Vlasnica ordinacije, dr Bo Sjuhua, specijalista tradicionalne kineske i zapadne medicine, leči brojne zdravstvene probleme - kičme, vrata, bolove u kolenima i ramenima, migrenu, facijalis, meningitis, probleme sa hormonima, paralizu, šlog i uopšte neurološke poremećaje. (više o tradicionalnoj kineskoj medicini i dijagnostici bolesti)

.....
 

..

 

 

Pre desetak godina sam prvi put otišla kod dr Bo, jer sam imala velike probleme sa kičmom. Imam diskushernije na 2 mesta u lumbalnom delu kičme, Pre desetak godina sam se drugi put porodila, i problemi sa kičmom su postali takvi da sam bila invalid. Nisam mogla da sedim (čak sam imala probleme i dok sam bila na WC šolji), ležim, hodam... Posle sedenja od pola sata, ustajala sam sa stolice kriva kao paragraf. Dakle, moje radne i životne sposobnosti bile su izuzetno smanjene, tako da sam se prepala da neću moći da  postignem svoje radne i porodične obaveze. A bila sam mlada, imala sam oko 40 godina.

Kada sam otišla kod dr Bo, doktorka je rekla da ona vidi koliko sam bolesna i da počnem da dolazim svakog dana na terapiju kod nje. Lečenje se sastojalo iz akupunkture, masaže, ventuza i vežbi. Međutim, umesto da mi bude bolje, meni je bivalo sve gore. Nakon 4. dana terapije, ja sam počela da vučem nogu, čega nije bilo kada sam kod doktorke došla. Onda sam rekla doktorki, da je meni gore, da ja njoj pošteno plaćam, ali umesto da mi bude bolje, meni je sve gore, i da ću prestati da se lečim kod nje. Doktorka Bo je rekla da je to normalno, da tako neki pacijenti reaguju (njih 20%), da je to reakcija na terapiju, i da se strpim, te da će nakon 1-2 tretmana meni biti sve bolje. Ja nisam pristala na to, a onda je dr Bo podviknula i rekla, da ako tako ne uradim, da neće nikada više da me primi, da neće da dozvoli da pričam po gradu kako me nije izlečila, sve zbog toga što je nisam poslušala. Kad sam videla da je vrag odneo šalu, i da je doktorka ljuta, a ja jako bolesna, poslušala sam je. Došla sam i narednog i sledećeg dana, od kada mi je postalo sve bolje! Počela sam polako da se dovodim u normalu, i da polako počinjem da radim poslove, kao i ranije. Ukupno sam tada uzela 45 tretmana.

Sledeće dve godine dolazila sam preko letnjeg raspusta i uzela oba puta po 45 tretmana. Od tada više ne odlazim kod dr Bo, ali svaki dan (ujutru i uveče) radim 2 vežbe koje mi je dr Bo preporučila.  Ako preskočim jedno veče da uradim vežbe, već sutradan osetim da me kičma zateže, sve ostavljam i radim vežbe. Naravno, pazim na svoju kičmu, da se ne prehladim, da ne vučem teško, da nemam nagle pokrete. Uz takve minimalne mere predostrožnosti i svakodnevne vežbe, ja uz Božju pomoć i pomoć dr Bo normalno živim i radim, na moju radost kao i radost mojih studenata i moje porodice.

Svima govorim da me je dr Bo digla iz mrtvih, i da sam joj do groba zahvalna! Srećna sam da je dr Bo došla u Beograd da nam svima pomogne. Sam Gospod ju je poslao.  Neka tako ostane zauvek!

Zauvek zahvalna pacijentkinja dr Bo

Radica S.

Bookmark and Share

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži