Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel
  

Centar postoji u Beogradu od 2001. godine i jedini je u Srbiji u kome se terapije sprovode na način na koji već četiri hiljade godina primenjuju u Kini. Vlasnica ordinacije, dr Bo Sjuhua, specijalista tradicionalne kineske i zapadne medicine, leči brojne zdravstvene probleme - kičme, vrata, bolove u kolenima i ramenima, migrenu, facijalis, meningitis, probleme sa hormonima, paralizu, šlog i uopšte neurološke poremećaje. (više o tradicionalnoj kineskoj medicini i dijagnostici bolesti)

.....
 

..

 

Migrene su nestale

Kod dr Bo sam prvi put došla pre tri godine sa izrazenim migrenama koje su postale do te mere učestale da su mi onemogućavale da normalno radim i funkcionišem u svakodnevnom životu. Ja sam oduvek imala problem sa glavoboljama, još kao dete... Kasnije je to  bilo povezano sa jako niskim krvnim pritiskom 60-90 i sa slabom perifernom cirkulacijom kao i sa stresom na poslu koji je bio ogroman i svakodnevan. Dakle kod dr Bo sam došla po pomoć u jednoj akutnoj fazi migrene, i sam početak lečenja, koji je podrazumevao akupunkturu, ventuze i masazu tj. akupresuru, bio je za mene neverovatno bolan i iscrpljujući. Međutim, bez obzira na tu činjenicu već nakon nekoliko prvih tretmana shvatila sam da mi tretmani izuzetno prijaju... Bila sam uporna i išla sam na tretmane dok dr Bo nije konstatovala da je problem rešen... trajalo je to 4 meseca... Neposredno nakon toga, ostala sam  u drugom stanju.... glavobolje sam imala nekoliko puta u ta prva 4 meseca trudnoće i smatrala sam da hormonske  prirode...nakon toga problem migrene me nije mučio. Takođe, ono sto sam nakon tih tretmana osetila je da sam se bukvalno preporodila... celokupno stanje mog tela se popravilo...

Sada takođe odlazim na tretmane kod dr Bo ali zbog problema sa donjim delom kičme i kukovima, nakon drugog porođaja taj problem mi se javio.

Tatjana R.

Bookmark and Share

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži