Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

Dr Bo Sjuhua odrasla je u kineskoj provinciji Šandung, odakle potiče i čuveni filozof Konfučije koji je svoj narod učio da bude dobar, pošten i častan, i da se obrazuje i uči dok je živ. Ove životne principe i radnu etiku dr Bo Sjuhua sledi od trenutka kada je odlučila da postane lekar. Uspela je da kao prva žena posle deset godina upiše najčuveniji fakultet tradicionalne kineske medicine u Šandungu i završi ga u roku.

Nakon magistrature, zapošljava se u bolnici, a potom se vraća na fakultet gde je radi kao profesor i uporedo završava studije zapadne medicine.

Dr Bo Sjuhua u Beograd je došla na poziv sportskog stručnjaka iz FK "Crvena zvezda", kako bi pomagala igračima u lečenju sportskih povreda kičme i kolena, što je njena uža specijalizacija. Odlučila je da ostane u Beogradu i osnuje Centar tradicionalne kineske medicine "Flourish" u kome su rešenje za svoje zdravstvene probleme protražili brojni pacijenti, među njima mnogi srpski političari, diplomate, književnici, glumci, sportisti…

Ponosno ističe činjenicu da su među njenim pacijentima neki od najuglednijih lekara, profesora medicinskog fakulteta, najumniji ljudi srpskog naroda, koji nemaju predrasuda prema tradicionalnim kineskim metodama lečenja.

U radu koristi i znanja stečena na studijama zapadne medicine, te osim drevnih kineskih uvažava i konvencionalne terapije. Njen cilj je da pacijenta izleči prirodnim, neinvanzivnim metodama, kako bi se izbegao ili odložio odlazak na operaciju.

 

Bookmark and Share