Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

Lampe

Lampom sa laserskim svetlom deluje se na akupunkturne tačke čime se, kao i kod akupunkture, utiče na protok energije, rad organa, lečenje ili sprečavanje bolesti.

Ova terapija je dobar izbor za decu mlađu od šest godina kod kojh akupuntura iglicama nije preporučljiva, kao i za rekonvalescente i za ljude koji se plaše igle. Postupak je bezbedan i bezbolan, i efikasno aktivira prirodne moći samoizlečenja.

Lasersko svetlo se koristi za:

- ublažavanje bolova u zglobovima

- pospešivanje zarastanja rana 

 

Terapija svetlom oslobađa bola i jača imunitet

Ukoliko imate problema sa reumom, artritisom, grčevima, sportskim povredama ili vam je oslabio imunitet, probajte terapiju fokusiranim svetlosnim snopom. Ova terapija je palijativna za većinu patoloških stanja, ali bolesnika brzo oslobađa bola i akutnih tegoba zbog nastalih promena. Odobrila ju je Svetska zdravstvena organizacija, ali je treba primenjivati uz drugu specifičniju terapiju koju vam je za vaš zdravstveni problem odredio lekar. Terapija fokusiranim svetlosnim snopom ili bioptron emituje svetlost veoma sličnu sunčevoj, s tim što je izbegnuto štetno ultravioletno zračenje. Prednosti ove terapije jesu što je neagresivna, nema neželjenih efekata i ne postoji predoziranje, a pacijenta brzo oslobađa bolova.

Opširnije: Terapija svetlom oslobađa bola i jača imunitet